Jag som grundade och driver byrån heter Eskil Ejderbring. Jag har i grunden en utbildning till Affärsinriktad Redovisningskonsult vid Affärshögskolan och under åren efter har jag jobbat som konsult med allt ifrån mindre soloföretag och medelstora bolag till större koncerner, med verksamheter inom fordonsbranschen, IT, E-handel, investmentbolag, fastigheter, och det mesta däremellan.

Jag brinner för bolag och företagande, och i rollen som redovisningskonsult har jag förmånen att med min kompetens och erfarenhet bidra med kunskap och hjälp som underlättar vardagen för företagare. Många uppskattar att jag är väldigt pedagogisk och engagerad, vilket är något som jag önskar ska genomsyra de tjänster som vi utför. Jag värdesätter det nära samarbetet med mina kunder och det är något som Ejder Ekonomi som liten och snabbfotad byrå kan erbjuda, ett flexibelt samarbete där de tjänster vi utför gör skillnad.  

Man hör inte sällan företagare beklaga sig över att redovisningen tar tid och är krånglig. En del upplever redovisningstjänster som kostsamt samtidigt som de inte alltid får den support de önskar från deras konsult.  Ejder Ekonomi strävar däremot efter att administrationen skall vara minimal, och med digitalt arbetssätt är det lätt att göra rätt och företagaren kan i många fall sköta det mesta själva. Som byrå bidrar vi med tjänster efter behov, säkerställer att det blir rätt och som stöttar.  För mig personligen är det oerhört viktigt att man som företagare är supernöjd med den hjälp man får av oss och kan fokusera på att driva och utveckla sitt företag.

Jag berättar gärna mer över en kopp kaffe på vårt kontor på affärscentret CWFKP i Falköping, eller kanske där du har din verksamhet!

Varmt välkommen att kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss